Questions? Call us!
English
English
Nederlands
Dutch
 
Call me back

About ELM

ELM installatietechniek is sinds 1979 een vooraanstaand installatiebureau op het gebied van klimaat-, besturings-, elektro- en watertechniek. Hierbij staan de kernwaarden van ELM installatietechniek hoog in het vaandel.

De kernwaarden van ELM installatietechniek

ELM installatietechniek staat voor betrouwbare, duurzame installaties. Hiermee wordt vanaf ontwerp tot aan realisatie rekening mee gehouden. Onze kwaliteit waarborgen we onder andere door middel van onze VCA** en KOMO/BRL certificaten. Het onderschrijven van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doen we met onze betrokkenheid aan opleidingstrajecten als Kenteq erkend leerbedrijf en de deelname van mensen met een geestelijke of fysieke beperking in onze organisatie. Wilt u meer weten over onze duurzaamheidsgedachte? Klik dan onderaan deze pagina op de link "duurzaamheid".

Kortom; Bij ELM kunt u terecht als uw totaal-partner op installatiegebied!


Turnkeyprojecten

Van elektrotechnische installatie tot aan waterbehandeling, ELM installatietechniek verzorgt de complete installatie voor uw bedrijf. Door de deskundigheid en kennis van water-, elektro, en verwarmingstechniek wordt door ELM installatietechniek de juiste technische oplossing gezocht voor uw hele bedrijf.

Duurzaamheid

Spaarzaamheid met energie en milieu zijn voor ons en onze afnemer erg belangrijk. ELM installatietechniek is zich hier terdege van bewust en neemt graag haar verantwoordelijkheid in deze maatschappelijke ontwikkeling. Sterker nog, wij hebben ons tot taak gesteld een voortrekkersrol te vervullen. De essentie van onze toekomstvisie? Zuinig en effectief!

De klant voorop!

Met onze ervaring kennen wij onze klanten en hun markten, waardoor we snel op ontwikkelingen kunnen inspelen. We kennen onze relaties en weten wat hun wensen zijn. Niet alleen bij installatie, ook na oplevering bieden wij alleen het allerbeste en hebben wij een serviceteam dat bij eventuele storingen en problemen 24/7 klaar staat!

Advies en service

Doordat we onze producten in eigen huis ontwikkelen, produceren én zelf installeren kunt u voor uw hele installatie bij ELM installatietechniek terecht. Waar andere toeleveranciers ophouden, gaan onze engineers verder. Bij ons staat de klant nog echt centraal, of het nu gaat om een uitbreiding van één afdeling, of complete nieuwbouw. Wij werken op basis van uw wensen en behoeften, niet die van ons.