Questions? Call us!
English
English
Nederlands
Dutch
 
Call me back

Industriële installaties

LED verlichting

Besparen op uw vaste kosten in uw bedrijfsproces door het installeren van LED verlichting. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw verlichting duurzaam te maken. ELM installatietechniek adviseert en installeert LED verlichting voor diverse toepassingen: industrie, productiehallen of kantooromgeving.

LED verlichting hoeft niet "koud" te zijn. Ook warme kleurtemperaturen zijn mogelijk met LED. Wij hebben de juiste LED oplossing waardoor u optimaal kunt profiteren van :

  • Het lage energieverbruik
  • De lange levensduur
  • De lage onderhoudskosten
  • Een snelle terugverdientijd (ROI)

Elektrotechnische installaties

ELM Installatietechniek heeft ruime ervaring met het installeren van elektrotechnische installaties. Dit kunnen algemene elektrotechnische installaties zijn als verdeelinrichtingen, verlichting of aansluitpunten. Daarnaast verzorgt ELM installatietechniek ook pre-fab of on-site bekabelingprojecten voor:

  • Machine bekabeling
  • Bekabeling van Skids
  • Productielijnen

Indien hierbij besturingspanelen of verdelers nodig zijn, kunnen we deze verzorgen met ons zusterbedrijf ELM Industriële Automatisering. www.elm-ia.nl

Schakelpanelen en verdeelinrichtingen

Betrouwbare schakelpanelen of verdelers nodig? Ons zusterbedrijf ELM Industriële Automatisering is u graag van dienst met engineering (EPLAN) en de bouw van schakelpanelen. Ook software nodig? Ook hiervoor kunt u bij ELM Industriële Automatisering terecht. Voor meer informatie: www.elm-ia.nl

WKK (Warmte Kracht Koppeling)

Een WKK-installatie is een grote generator waarmee lokaal elektriciteit opgewekt wordt. De "bijproducten" die bij een energiecentrale geloosd worden kunnen hier lokaal wel gebruikt worden. Zo kan de bij de opwekking vrijgekomen warmte gebruikt worden voor verwarming van gebouwen. Daarnaast wordt vrijgekomen CO2 gebruikt in een tuinbouwtoepassing om het fotosynthese proces bij planten te bevorderen voor extra groei. Door de benutting van deze bijproducten is het rendement van deze manier van opwekken een stuk hoger en dus duurzamer.

Biogas

Een WKK is ook uitstekend geschikt om stoom te maken...................

ELM Installatietechniek heeft tientallen jaren ervaring met het bekabelen van deze WKK installaties. Ook voor service en onderhoud aan deze installaties bent u bij ELM installatietechniek aan het juiste adres.